вверх  обратно

Максим Шепель перешел в "Черкаськи Мавпы"

6.11.2009

На ранковому тренуванні черкаської команди на одного гравця було більше, ніж зазвичай. Разом з помаранчево-чорними тренувався екс-гравець МБК «Миколаєва» Максим Шепіль.

А вже сьогодні підписи були поставлені під новим контрактом Максима. Легкий форвард, який може грати і на позиції другого номера, – відтепер гравець «Черкаських Мавп». Причому Володимир Холопов знову не зрадив останній тенденції – підписувати гравців, які зовсім нещодавно понюхали пороху баскетбольних баталій найвищого українського ґатунку.

Сам тренер виділяє із сильних сторін баскетболіста поставлений кидок і переконаний, що Шепіль – якісне придбання команди із перспективою. Адже хлопцю – лише 23 роки.
«Не слід забувати, що одне із завдань тренерського штабу – створити кістяк на наступний сезон. І ми над цим постійно працюємо. Сьогодні нам вдалося підписати якісного виконавця», – заявив Володимир Холопов.

Сам баскетболіст, який в Черкасах гратиме під 9-им номером, не боїться кроку назад у вигляді Вищої ліги. Він переконаний, що вже наступного сезону зможе повернутися до елітного дивізіону зі своєю новою командою.

«Атмосфера в команді мені дуже подобається – гарна, робоча, – відзначив Максим. – Можна сказати, що вже встиг акліматизуватися, тим більше, що багатьох хлопців вже давно знаю. На рахунок переходу до команди Вищої ліги – не жалкую, у клуба далекоглядні плани і, думаю, зігравши у вишці сезон, вже наступного гратимемо в Суперлізі».

"Черкаськи Мавпы"

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.