вверх  обратно

Символическая пятерка месяца от сайта Суперлиги

5.11.2009
Захисники
 
Даррел Мітчелл («Хімік») – 18.3 очка + 6.8 передачі + 4 підбирання + 1.3 перехоплення = 21.5 РЕ.
 
Як засвідчив старт сезону, Даррел Мітчелл став чудовим придбанням «Хіміка», у складі якого американський розігруючий із перших же матчів почав виконувати свої безпосередні обов’язки, про що свідчать його 7-9 передач в середньому за гру (статистику лише дещо зіпсувала остання зустріч южненців з «Будівельником»). В той же час, ключовий гравець команди Дмитра Базелевського демонструє відмінну результативність і точність кидків з усіх дистанцій, а також надійно відпрацьовує в обороні, посідаючи четверте місце в списку найкорисніших гравців чемпіонату.
 
Халід Ель-Амін («Будівельник»)
 
Чемпіонат Суперліги – 27.2 очка + 5.2 передачі + 2.5 перехоплення + 2.3 підбирання = 29.5 РЕ.
Кубок Суперліги – 15.3 очка + 6.3 передачі + 2 перехоплення + 1.7 підбирання = 15.3 РЕ.
 
Лідер «Будівельника» сповна відпрацьовує щедрі аванси, видані йому в міжсезонні, вийшовши в беззаперечні лідери Суперліги за результативністю (27.2 очка в середньому за гру) та ефективністю (29.5 балів). Веде американець і боротьбу зі своїм співвітчизником Даррелом Мітчеллом за звання найкращого «асистента» чемпіонату. А що найголовніше – раз за разом приносить яскраві перемоги «Будівельнику», який практично безпомилково, якщо не брати до уваги осічку в домашній грі з «Кривбасбаскетом», прямує турнірною дистанцією, підтверджуючи звання одного з головних претендентів на золоті медалі. В Кубку Суперліги Халід Ель-Амін також є найкориснішим і найрезультативнішим гравцем своєї команди, яка після трьох перемог у трьох матчах впевнено лідирує у групі «Б».
 
Форварди
 
Кевін Тіггс («Ферро»)
 
Чемпіонат Суперліги – 17.7 очка + 4.8 підбирання + 2.8 передачі + 2.3 перехоплення = 18 РЕ.
Кубок Суперліги – 14.5 очка + 2.5 підбирання + 1 передача + 0.5 перехоплення = 10 РЕ.
 
Чарльз Томас («Ферро»)
 
Чемпіонат Суперліги – 17.2 очка + 11.7 підбирання + 3.3 передачі + 1.2 перехоплення = 23.3 РЕ.
Кубок Суперліги – 11 очок + 8 підбирань + 1.5 перехоплення + 1.5 передачі = 8.5 РЕ.
 
Саме гра цього дуету багато в чому визначає успіхи «Ферро-ЗНТУ» в Суперлізі, де підопічні Кирила Большакова зазнали лише однієї поразки в шести матчах. Причому, четвертий номер запоріжців, з першого ж матчу захопивши лідерство серед найкращих «ребаундерів» ліги, поки що не збирається його нікому віддавати, посідаючи, крім того, третє місце серед найефективніших гравців вітчизняної першості. Обидва американця перебувають в першій десятці, а якщо взяти до уваги кількість зіграних матчів (в обох – по шість), то і в першій п’ятірці, найрезультативніших гравців чемпіонату. В Кубку Суперліги, де «Ферро» поки що посідає другу сходинку у групі «А», форварди запорізької команди також демонструють доволі непогані результати, поступаючись, щоправда, своєму співвітчизникові Вінсенту Хантеру, який із показником у 28 балів рейтингу ефективності лідирує в списку найкорисніших гравців турніру.
 
Центровий
 
В’ячеслав Кравцов («Київ») – 16.3 очка + 7.6 підбирання + 2.9 блок-шоти + 1.6 передачі = 21 РЕ.
 
В’ячеслав Кравцов за підсумками жовтня входить у п’ятірку найкорисніших гравців Суперліги, демонструючи стабільну гру, а найголовніше, приносячи БК «Київ» перемоги, які перебувають у тісному зв’язку з результатами центрового. Так, якщо взяти до уваги лише п’ять виграних БК «Київ» матчів – проти «ДніпрАзота», «Грифонів», «Миколаєва», «Пульсара» й «Галичини», – то рейтинг ефективності В’ячеслава Кравцова сягне 24.2. Значною мірою, саме гра українця дозволяє команді, що протягом жовтня переживала значні кадрові проблеми, знаходитися у верхній частині турнірної таблиці.

sl.ukrbasket.net
Добавил: McGhee
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.