вверх  обратно

Олег Пелех: "С "Политехникой" играем дома!"

22.10.2009

Генеральний директор БК "Говерла" Олег Пелех коментує ситуація щодо перенесення кубкового матчу з "Грифонами", а також окреслює варіанти вирішення питання з покриттям домашньої арени...

Про кубкові матчі з "Грифонами" та "Політехнікою"...

- На даний момент ситуація така: ми домовилися з керівництвом «Грифонів» про перенесення матчу Кубку Суперліги, адже напередодні не знали, можна нам грати у Сімферополі чи ні. Просто до цього моменту в нас не були визначені правила по нашій ситуації. Зараз ми отримали роз’яснення, в якому йдеться приблизно таке: якщо в обох команд неприйняті ігрові зали, вони можуть домовитися між собою про те, щоби грати на одному з цих майданчиків. Відповідно кубкова гра «Говерла» - «Політехніка-Галичина» відбудеться у Івано-Франківську у вівторок, 27 жовтня (поч. 19:00). 

Про варіанти вирішення "паркетного питання"...

- На сьогоднішній день маємо декілька варіантів вирішення: або ж купляти розкладне покриття, яке вже було у використанні, або ж придбати абсолютно нове покриття такого типу. Відповідно зараз проходять тендери, а паралельно намагаємось акумулювати свої фінансові можливості для вирішення цього проблемного питання. Нажаль ми не можемо вирішити його так швидко, як би хотілося клубу, нашим вболівальникам, та й загалом громадськості Івано-Франківська. Для цього потрібно, щонайменше, два місяці.

БК "Говерла"

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.