вверх  обратно

Символическая пятерка недели. Версия сайта Суперлиги

19.10.2009

Шановні друзі, пропонуємо Вашій увазі символічну п’ятірку Суперліги. Її учасники були визначені за підсумками тижня, протягом якого, нагадаємо, команди провели не лише матчі регулярної першості, а й розпочали боротьбу за Кубок Суперліги. Зверніть увагу на те, що середньостатистичні показники гравців виведені на основі результатів двох матчів.
 
Захисники
 
Дарелл Мітчелл («Хімік») – 18 очок + 8.5 передач + 5.5 підбирань (РЕ = 23).
 
Лідер Суперліги за результативними передачами надзвичайно стабільно проводить початок сезону у складі южненського «Хіміка». Ось і на цьому тижні американець допоміг своїй команді обіграти БК «Київ», щоправда, не зміг запобігти поразці від «Дніпра» (обидва матчі команда провела в рамках чемпіонату). Але 22 очка, 9 передач і 6 підбирань у першій грі та 14 очок, 8 передач і 5 підбирань у другій заслуговують лише на повагу.
 
Джейсон Кроу («Дніпро») – 23 очка + 9 підбирань + 5 передач (РЕ = 22.5).
 
Американський ветеран «Дніпра» продемонстрував цього тижня надзвичайно яскравий баскетбол, допомігши своїй команді здобути дві перемоги – над «Миколаєвом» у Кубку Суперліги та над «Хіміком» в чемпіонаті. Причому, якщо в кубковій грі захисник відзначився дабл-даблом (16 очок + 12 підбирань), то в Южному ледь не зазіхнув на рекорд результативності нинішнього сезону, набравши 30 очок і таку ж кількість балів рейтингу ефективності.
 
Форварди
 
Нелегкий вибір з-поміж семи кандидатів, серед яких Дмитро Брянцев («Київ»), Павло Улянко («Пульсар»), Рікардо Марш («Донецьк»), Денис Іванов («Дніпро»), Чарльз Томас, Кевін Тіггс і Георгій Кондрусевич (всі – «Ферро-ЗНТУ»), припав на форварда дніпропетровців, а також представника атакуючого тріо з Запоріжжя.
 
Денис Іванов («Дніпро») – 16.5 очок + 3 підбирання + 1 передача (РЕ = 19).
 
Денис Іванов, форма якого не може не радувати в світлі постійних травм цього гравця, дуже корисно відпрацював в обох матчах, які його команда провела на тижні. В кубковому поєдинку з «Миколаєвом», провівши на майданчику неповних 15 хвилин, він набрав 16 очок. У грі чемпіонату проти «Хіміка» українець продемонстрував стовідсоткове влучання (4/4 двоочкових і 3/3 триочкових), зібрав 5 підбирань і віддав 2 «асиста».
 
Кевін Тіггс («Ферро») – 22.5 очка + 5.5 підбирання + 1 передача (РЕ = 19.5).
 
Американець цього тижня надзвичайно рівно провів обидві гри своєї команди – і з «Говерлою» в Кубку, і з «Києвом» у чемпіонаті. Дещо результативнішим у його виконанні був матч проти івано-франківців, що й не дивно, враховуючи нинішній стан обох суперників.
 
Центровий
 
Михайло Анісімов доволі непогано відіграв проти «Пульсара» в Рівному, однак центровий «Кривбасбаскета» провів на одну гру більше, і провів не гірше, ніж його колега по амплуа.
 
Юріца Жужа («Кривбасбаскет») – 15.5 очок + 8 підбирань + 1 передача (РЕ = 20).
 
Схоже, хорватський центровий чудово вписався в командний механізм Звєздана Мітровіча, що доводять і дві останні гри в його виконанні: дабл-дабл (21 + 10) у грі проти «ОДЕСИ» та 10 очок і 6 підбирань за 14 з половиною хвилин в матчі криворіжців із «Політехнікою-Галичиною».

sl.ukrbasket.net

Добавил: Max
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.