вверх  обратно

Символическая сборная Суперлиги. Версия сайта Суперлиги

12.10.2009

За підсумками 3-го туру Суперліги до символічної п’ятірки потрапили захисники: Даррелл Мітчелл («Хімік») і Кхалід Ель-Амін («Будівельник»), форварди: Артур Дроздов («Донецьк») і Максим Корнієнко («Дніпро») та центровий В’ячеслав Кравцов («Київ»).
 
Захисники
 
Даррелл Мітчелл, який після трьох турів лідирує в рейтингу найкращих асистентів Суперліги, в матчі южненської команди з «ДніпроАзотом» набрав 14 очок (5/8 двоочкових і 4/4 штрафних), зібрав 3 відскоки та здійснив 3 перехоплення, віддавши при цьому 7 передач партнерам. Рейтинг ефективності американця становить 21.
 
Кхалід Ель-Амін вдруге на тижні продемонстрував чудову результативність, однак якщо в матчі другого туру з «Кривбасбаскетом» його 33 очок і 7 передач виявилося недостатньо, то «Ферро-ЗНТУ» натиску Кхаліда і компанії не витримало. 32 очка (10/12 двоочкових, 3/3 триочкових і 3/4 штрафних), 3 підбирання, 1 перехоплення та 1 «асист» роблять американця найкориснішим гравцем третього туру із 34 РЕ балами.
 
Крім того, у третьому турі чудову гру продемонстрував захисник «Донецька» Горан Іконіч, котрий у матчі «тигрів» з «Говерлою» відзначився 24 очками (з них 6/7 триочкових).
 
Форварди
 
Артур Дроздов на фоні феєрії, влаштованої його партнером по БК «Донецьк» Гораном Іконічем, у грі з «Говерлою» виглядав не так яскраво, проте, як завжди, корисно. 12 очок (3/4 двоочкових і 2/3 двоочкових), 6 передач і 3 підбирання – доробок Артура приносить йому в підсумку 19 РЕ очок.
 
Форвард БК «Дніпро» Максим Корнієнко продемонстрував чудову гру в матчі з «Грифонами», зробивши дабл-дабл: 19 очок (з них – 9/11 двоочкових) + 12 підбирань, до яких додав 2 блок-шоти та 2 перехоплення, при цьому тричі асистувавши партнерам. Як результат – 32 РЕ бали.
 
Центровий
 
У третьому турі досить непогану гру продемонстрували центрові. Тут можна згадати і 15 підбирань Андрія Агафонова, і 23 РЕ Ігоря Зайцева, і майже дабл-дабл (14 очок + 9 відскоків) Хасана Різвіча. Однак вдруге поспіль на позиції центрового в п’ятірці туру опиняється В’ячеслав Кравцов з БК «Київ», котрий, таким чином, може сміливо претендувати на звання гравця тижня. В непростому поєдинку в Миколаєві п’ятий номер киян відзначився 15 очками (6/6 двоочкових і 3/4 штрафних), зібрав 9 відскоків, здійснив 5 блок-шотів, а також віддав 2 передачі партнерам, заробивши в підсумку 28 очок рейтингу ефективності. А найголовніше, саме Вячеслав, добивши після кидка Дмитра Брянцева, приніс своїй команді перемогу з рахунком 56:54 за десять секунд до фінальної сирени.
 
Шановні друзі, звертаємо Вашу увагу на те, що ми востаннє представляємо символічну п’ятірку в подібному форматі. Надалі, враховуючи календар чемпіонату та матчі на Кубок Суперліги, п’ятірка буде визначатися щонеділі за підсумками тижня.

sl.ukrbasket.net

Добавил: Max
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.