вверх  обратно

"Ферро-ЗНТУ" - БК 93 "Пульсар" (после матча)

9.10.2009

Павло УЛЯНКО (гравець БК-93 "Пульсар"):
"Є кілька факторів, що заважали нам дати гідну відповідь суперникові в цьому матчі. Безумовно, позначилося те, що в міжсезоння ми пізно зібралися й ще неготові до сезону фізично. Є в нас і кадрові проблеми. Адже "Ферро-ЗНТУ" на даний момент краще за нас укомплектований".

Георгій КОНДРУСЕВИЧ (гравець "Ферро-ЗНТУ"):
"Цей матч був складнішим для нас, ніж попередній із "Одесою". Дуже довго довелося "машину розганяти". Найважче було в третій чверті й навіть довелося трішки понервувати. Але в заключній чверті ми, як кажуть, зібралися й довели свою перевагу".

Михайло ПЕРЕВЕРЗІЙ (головний тренер БК-93 "Пульсар"):
"Сьогодні мої підопічні не показали тієї гри, яку я хотів би бачити. Вони програли підбирання м’яча, особливо під своїм щитом, а в першій чверті – катастрофічно. Наші баскетболісти нічого не могли вдіяти проти американського легіонера "Ферро-ЗНТУ" Чарльза Томаса. Той заділ у 15 очок, який запоріжці створили в першому періоді, суттєво вплинув на гру. У другій та третій чвертях ми начебто зібралися із силами, але їх не вистачило га заключну десятихвилинку".

Кирило БОЛЬШАКОВ (головний тренер "Ферро-ЗНТУ"):
"Рівненська команда мені дуже сподобалася. У другій та третій чвертях, мені здається, гості навіть перегравали нас. Для мене приємною несподіванкою стала гра таких гравців як Дмитро Антонець і Андрій Артимович, які зіграли так, як ми від них не очікували. Ця гра показала, що нам є над чим працювати".

БК "Ферро"

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.