вверх  обратно

"Азовмаш" - "Говерла" (после матча)

9.10.2009

Євген Мурзін, головний тренер БК "Говерла":
- Гра сподобалася глядачам і мені як тренеру також. Сподобалося, що команда була керованою наприкінці зустрічі. Ми все правильно зробили в кінці, вивели лідера на кидок. Але реалізувати його не вдалося, це – баскетбол. Неприємний момент, що нам доведеться півмісяця провести в командировці. Нам заборонили грати на своєму паркеті, але команда буде боротися в кожному матчі.

Рімас Гірскіс, головний тренер БК "Азовмаш":
- Ми перемогли сьогодні, це чудово. Ми мало пропускаємо дома, але невпевнено нападаємо, програємо підбір. Ті легіонери, котрі лишилися в нас зараз – Сєрапінас, Різвіч, Прекявічус, а також наш капітан Скутельник – минулого сезону знаходилися за спинами сильних виконавців. А тепер на їх плечі, не такі сильні, впав тягар відповідальності, з яким поки що впоратися їм непросто. Головне, що ми перемогли і все ж таки досягли першої перемоги в новому сезоні. Сподіваємося, що команда відчує впевненість, і ми продовжимо переможну серію.

Вячеслав Бобров, гравець БК "Азовмаш":
- Завдання молодих гравців полягало в тому, щоб захищатися. А в нападі вже повинні були результативно грати Різвіч, Сєрапінас, Деніелс і Прекявічус. Наприкінці матчу я захищався проти Фрейзера, можу сказати, що звик до такиїх гравців як він. На тренуваннях я один в один захищаюся проти Сєрапінаса, так що для мене це звично.

БК "Говерла"

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.