вверх  обратно

"Ферро-ЗНТУ" - БК "Одесса" (после матча)

4.10.2009

Віталій Лебединцев (головний тренер БК «Одеса»):
- «Ми не провели практично жодного контрольного поєдинку, тому і результат відповідний. Лише у третій чверті визначилася п!ятірка гравці, на яких я можу робити ставку. Ми не можемо сьогодні сказати, хто ми такі. Запорізька команда була сьогодні сильніша за нас. Вітаю мого колегу Кирила Большакова з заслуженою перемогою. Я попереджав, що в цьому сезоні будуть великі проблеми з потраплянням до вісімки. Запоріжжя сьогодні використовувало дальний кидок, гру під кільцем і швидкий прорив. Коли все це сходиться – команда, як правило, набирає багато очок. Все так і вийшло. В нас не було сьогодні тактичних фолів, не було розміну з переключенням, не було допомоги з повертанням. Це все можна набути завдяки контрольним матчам. Самі лише тренування нічого на дадуть. Запоріжжя зіграло сім матчів, нам хоча б один такий. Поздоровляю господарів з перемогою!».

Артем Буцький (гравець БК «Одеса»):
- «Цілком підтримую свого тренера. Додати мені нічого. Поздоровляю господарів з перемогою!».

Олександр Шапошніков (гравец БК «Феро-ЗНТУ»):
- «Вітаю свою команду з перемогою, вітаю нашого тренера!. Хочу відмітити величезне бажання всіх хлопців принести користь, зіграти цікаво, що в підсумку і вилилося в дуже гарний результат – протягом зустрічі ні в кого не залишилося сумнівів у перемозі запорізької команди. Якщо ми збережемо таке ж завзяття в наступних зустрічах, незалежно від того, як буде складатися гра - в нас завжди буде шанс, з будь-яким суперником. Дякую глядачам, що прийшли і підтримали нас!».

Кирило Большаков (головний тренер БК «Феро-ЗНТУ»):
- «Звичайно я задовлений і результатом, і грою. Сподобалася самовіданність гравців, але особливо хотів би подякувати нашому президенту Валерію Альбертовичу Елькінсону, який у період важких хвилин під час підготовки, шляхом особистої ініціативи, закрив ті проблеми, що на той момент заважали. Чого це коштувало – знає тільки він один. Завдяки йому команда підготовлена настільки, наскільки це може сьогодні бути. Хлопці грали по-спортивному націлено, продемонструвавши суто спортивну злість – це однозначно, і у них багато що сьогодні вийшло. Хоча, розумієте, це тільки початок і всі чудово розуміють, що у Одеси є проблеми. Давайте почекаємо наступних ігор, подивимося що буде далі».

БК "Ферро"

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.