вверх  обратно

"Говерла" определилась со спаринг-партнерами в Литве

15.09.2009

Вперше у своїй історії БК "Говерла" вирушає на тренувальний збір за кордон. Місцем третього підготовчого етапу до нового сезону тренерський штаб франківського клубу обрав Литву...

У Прибалтиці франківчани проведуть чотири спаринги. У першому з них, якій відбудеться 17 вересня, "говерляни" зіграють з бронзовим призером минулорічної литовської першості – "Шауляєм". Вже на наступний день, 18 вересня, підопічні Євгена Мурзіна поміряються силами з самарським "ЦСКА-ВВС", який у минулому сезоні посів останню сходинку російської Суперліги і понизився у класі. Цікавий поєдинок очікується у неділю, 20 вересня. Суперником "Говерли" буде клуб "Тарту" - шестиразовий чемпіон Естонії. Завершиться серія литовських спарингів 22 вересня матчем проти ще одного балтійського клубу – "Ліепая" (4 місце в останньому чемпіонаті Литви). Цілком можливо, що "Говерла" також прийме участь у міжнародному турнірі, що пройде у Каунасі 25-26 вересня.

Варто додати, що "Говерла" стане вже п'ятим клубом української Суперліги, який у цьогорічному міжсезонні проводить тренувальні збори у прибалтійських країнах. Відтак маріупольський "Азовмаш", столичний "Будівельник", дніпропетровський "Дніпро" та "Говерла" обрали для підготовки Литву, а дніпродзержинський "Дніпро-Азот" - Латвію.

БК "Говерла"

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.