вверх  обратно

Молодежная сборная победила юниорскую. Первый матч (видео)

17.06.2011

До молодіжної збірної України з баскетболу, яка веде підготовку до першості Європи на базі олімпійської підготовки «Святошин», приєдналася юніорська команда під проводом Дмитра Маркова. Збори для баскетболістів віком до 18-ти років почалися у вівторок 14 червня, а у четвер команда зіграла товариський поєдинок з командою Володимира Брюховецького.

Як для товариської гри молодіжних команд, який, до того ж, відбувався за містом, поєдинок викликав великий інтерес. На трибунах можна було побачити президентів клубів Суперліги, гравців, дівчат-збірниць з команд U-18 і U-20 і просто вболівальників. На трибунах опинився і минулорічний лідер U-18 Олександр Липовий, який через проблеми зі здоров’ям не зможе тренуватися до середини наступного тижня.

Обидва тренери намагалися використати максимальну кількість гравців, наявних у їхніх складах. Тому кожна з чвертей була не схожа на попередню. У команди вісімнадцятирічних відчувалася незіграність, тому перевага в рахунку на користь "старшої" зі збірних зростала досить швидко.

У другій половині ситуація дещо змінилася: Дмитро Марков та Андрій Харчинський змогли добитися від своєї команди більш організованих дій, і гра вирівнялася. Втім, відквитати згаяне у першій половині було вже неможливо. Матч закінчився з рахунком 61:43 на користь команди Володимира Брюховецького.

На суботу (18 червня) заплановано ще один товариський поєдинок між двома збірними.

ФБУ 
.


Добавил: Pr1Me
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.