вверх  обратно

"Черкаськи Мавпы" подписали Виталия Скрипова

11.08.2009
Підписання Віталія Скрипова трималось в таємниці, тому що на цього гравця полювали і інші клуби, і було б дуже недоречно втратити баскетболіста зростом 214 см. На тренуванні коуч «Мавп» Володимир Холопов дав позитивну оцінку якостям Віталія, зазначивши, що для свого зросту у нього досить швидкі ноги, і з кидком у хлопця все в порядку.
 
Зазирнувши до Інтернету та ввівши в гуглі «Віталій Скрипов», відома система пошуку видала цікаві результати. Поряд з іменем Віталія Скрипова стояло незвичне для слов’янського вуха та ока «Ведат Корук». З’ясувалось, що Скрипов і Корук – одна і та сама людина. Справа в тому, що Віталій у віці 15 років вирушив до Туреччини, де грав до 2007 року. Про життєвий шлях і таємницю імені ми обов’язково дізнаємось у Віталія трохи згодом, а поки наводимо факти з кар’єри гравця.
 
Позиція: центровий
Рік народження: 1983
 
2000-2004 Darüşşafaka (Туреччина)
2004-2005 Galatasaray (Туреччина)
2005-2006 TED Kolejliler (Туреччина)
          Oyak Renault (Туреччина)
2007-2008 Trabzonspor (Туреччина)
          "Політехніка Галичина" (Львів, Україна)
 
Официальный сайт клуба
 
Добавил: MarcuS
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.