вверх  обратно

Игорь Савицкий: "Начинается подготовка к сезону"

10.08.2009


Генеральний директор БК «Політехніка-Галичина» Ігор Савицький поділився міркуваннями щодо підготовки до нового сезону 2009-2010.

- Ігоре Васильовичу, свого часу наставник львівської команди Михайло Увалін заявив, що до початку серпня буде сформований кістяк «Політехніки-Галичини»...

- На сьогодні у нашому розпорядженні є 7 гравців. Як повідомлялося раніше, Ярослав Зубрицький та Вадим Рєка продовжили контракти ще на рік. Окрім цього ми підписали ще Сергія Алфьорова (03.09.1984, 188 см, попередній клуб «ДніпроАЗОТ»), Андрія Корочкіна (25.06.1982, 192 см, попередній клуб «Черкаські мавпи»), Ніка Вільямса (10.16.1989, 192 см, попередній клуб «Атомерому»), Еріка Хікса (27.11.1983, 198 см, попередній клуб «Остенде»), Ніколу Васіча (15.09.1984, 194 см, попередній клуб БК «Київ»), Діме Тасовскі (8.11.1980, 202 см, попередній клуб «Работнічкі»). Окрім цього Михайло Увалін також буде активно залучати гравців дублю. Уже 3 серпня команда (українські баскетболісти) зібралася у Львові, де гравці пройшли медобстеження. Зараз усі баскетболісти (у тому числі молоді Микола Кавалерідзе, Сергій Копил, Антон Джигіль, Єгор Кухарський) за виключенням Діме Тасовскі (македонець у розташуванні збірної) перебувають у Раденці у підгір'ї Альп поблизу Любляни, де проходить перший тренувальний збір, який триватиме 2 тижні.

- Які плани щодо підготовки до сезону надалі?
- Наразі ми розглядаємо кілька варіантів. Точної відповіді дати не можу.

- Чи визначені уже завдання перед командою на наступний сезон?
- Офіційної розмови з почесним президентом клубу Олександром Лазорком на цю тему ще не було. Однак точно можу сказати, що «Політехніка-Галичина» ставить перед собою завдання за найвищі місця у Суперлізі. Ви розумієте, що тепер буде значно важче боротися за призові місця. Зрозуміло, що Суперлізі відтепер буде 16 команд, відповідно зросте й конкуренція.

- Як просуваються справи із реконструкцією Палацу спорту «Галичина»?
- Роботи ведуться. Наразі завершується ремонт даху. У зв'язку із реконструкцією підготовка команди до сезону проходитиме не у Львові. Уже зараз відомо, що сезон розпочнеться 3 жовтня, щоправда, календаря ще немає. Він буде готовий уже найближчим часом.

Официальный сайт БК "Политехника-Галычина"

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.