вверх  обратно

Сборная Украины проиграла 4-й матч подряд на Чемпионате Европы

10.08.2009

Програвши всі матчі першого групового турніру на ЧЄ (U-16) в Литві, українські баскетболісти з поразки розпочали і другий раунд змагань.

Збірна України, а також інші невдахи першого групового турніру Греція, Ізраїль та Чехія, на другому етапі ЧЄ сформували групу G. В ній не тільки розігруються місця з 13 по 16, а й визначаються дві найгірші команди, які втратять прописку в європейському дивізіоні «А» і в наступному сезоні гратимуть у дивізіоні «В».

Сумна перспектива залишити еліту для українців стала більш реальною після сьогоднішнього матчу проти збірної Ізраїлю. Команда Ігоря Черногрицького на 5-й хвилині матчу була попереду 14:6, однак не втримавши перевагу програла першу чверть 20:21. В другій десятихвилинці відрив ізраїльтян зріс до 11 очок (46:35). Збірна Ізраїлю зробила кілька спроб дотиснути суперників вже в третій чверті, однак українці не здавалися. Перед останнім періодом вони поступались 10 очками, однак зробивши ривок на початку заключної десятки хвилинки майже дістали опонентів 64:65. Нажаль остаточно переломити хід гри не вдалось. У кульмінаційний момент матчу Ізраїль все ж вистояв, здобувши перемогу 82:74.

Баскетбол. ЧЄ (U-16). Литва
Турнір за виживання в елітному дивізіоні.
Україна –Ізраїль 74:82
12 серпня. Україна – Греція
14 серпня. Україна - Чехія

Турнир

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.