вверх  обратно

Кяушас и Спаркс останутся в "Говерле"

5.08.2009
Гравці "Говерли" вже готуються вийти з відпустки. Зокрема на завтра, 5 серпня, заплановано представлення команді нового головного тренера, а також відбудеться перше офіційне тренування в рамках підготовки до сезону 2009-2010...

Новий головний тренер Євген Мурзін сьогодні зранку приїхав до Івано-Франківська, а вже завтра, 5 серпня, його буде представлено гравцям "Говерли". Варто зазначити, що на перший день зборів скликаються виключно українські виконавці (така практика нещодавно вже мала місце в БК "Кривбасбаскет" та БК "Будівельник"), серед яких будуть і два потенційні новачки - Артем Сліпенчук та Кирило Скуматов. Щодо легіонерів, то вони приєднаються до команди у понеділок, 10 серпня.

Цікаво, що перше тренування "Говерли" розпочнеться о 10:00, але місцем його проведення буде не манеж Івано-Франківського коледжу фізвиховання, а легкоатлетичний стадіон "Юність" (вул. Шухевичів, 21). Відтак, на першому тренувальному зборі, який пройде у Івано-Франківську, гравці команди будуть відновлювати фізичні кондиції.

Щодо трансферних новин клубу, то за словами генерального директора БК "Говерла" - Олега Пелеха, підходять до завершення перемовини з двома гравцями минулорічного складу - литовським форвардом Айварасом Кяушасом та американським розігруючим Патріком Спарксом.  

БК "Говерла"
Добавил: McGhee
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.