вверх  обратно

Артем Слипенчук и Кирилл Скуматов перешли в "Говерлу"

2.08.2009
Днями стала відома перша інформація щодо складу "Говерли" на наступний сезон. За словами генерального директора клубу Олега Пелеха усі українські гравці, які минулого року грали в Українській баскетбольній лізі, залишаються в команді. Щоправда серед них мабуть не буде одного з минулорічних лідерів Андрія Лебедєва. Натомість вже зараз "говерляни" підписали і двох новачків. Перший з них - талановитий захисник Артем Сліпенчук, який у минулому чемпіонаті грав за столичний "Будівельник". Окрім того "Говерла" уклала угоду з досвідченим форвардом Кирилом Скуматовим, котрий останні два сезони виступав за болгарський клуб "Ямбол".

Варто зазначити, що розмови щодо переходу Артема Сліпенчука до "Говерли" точилися вже більш як місяць, відтак перспективний 19-річний захисник таки перебрався до Івано-Франківська. Незважаючи на свій молодий вік, Артем вже має за плечима досвід виступів за БК "Київ-2", а також американський коледж "Чіпола". А в минулому сезоні Сліпенчук перебрався до столичного "Будівельника", у складі якого відіграв 47 матчів (14.2 хвилини, 2.6 очка, 1.7 передач) і став володарем Кубка УБЛ та срібним призером чемпіонату УБЛ.  

БК "Говерла"
Добавил: McGhee
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.