вверх  обратно

"Политехника-Галычина" подписала Диме Тасовски

31.07.2009

Львівська «Політехнка-Галичина» підписала угоду із гравцем збірної Македонії Діме Тасовським. Ще до кінця дня галичани можуть підсилитися американцем.

«Діме Тасовський дуже цікавий гравець, добре грає на підборах, є ключовим гравцем збірної Македонії, - каже директор львівського клубу Ігор Савицький. – Стосовно американця, то угоду ми з ним можемо підписати сьогодні-завтра, якщо врегулюємо усі переговорні питання. Він ще не грав в Європі, а тому його запрошення для нас є ризиком. Інші два американські новобранці нашої команди уже пройшли адаптацію в Старому світі, тому й ризиків з ними менше».

Діме Тасовскі народився 8 листопада 1980 року. Його зріст - 202 см. Попередній клуб - «Работнічкі». За цю команду Діме провів 12 матчів, проводячи на майданчику в середньому 31,5 хвилини і набираючи 14,7 очка. Відзначився доволі хорошим влучанням трьохочкових - 45,9%. У середньому Тасовскі робив 3,6 підбирання за матч.

Турнир

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.