вверх  обратно

Власть и спортивные функционеры взялись за Ивано-Франковский Дворец спорта (фото)

15.06.2011

Влада та спортивні функціонери взялися за будівництво в Івано-Франківську Палацу спорту. Нараду з цього приводу провели у обласній раді. Тут спробували визначити потенційні земельні ділянки, придатні для спорудження нової арени.

Як відомо, вже в наступному сезоні баскетболісти "Говерли" та футзалісти "Урагану" мають намір виступати у єврокубках. Для цього чиновники від спорту спробують облаштувати  манеж коледжу фізвиховання відповідно до міжнародних вимог. Однак вже сьогодні варто шукати місце для сучасного Палацу спорту. Найбільш придатною, кажуть учасники наради, може стати територія "63 котельно-зварювального заводу"

Серед можливих варіантів розташування нового Палацу спорту - ділянка позаду Льодової арени в Крихівцях та землі поблизу сіл Черніїв і Чукалівка. Однак там можуть бути проблеми з відчуженням паїв, інженерної інфраструктури також недостатньо.

Влада та представники спортивних клубів зберуться знову наприкінці червня. За цей час чиновники проаналізують можливість виділеня під будівництво Палацу спорту запропонованої землі. А спортивні функціонери визначаться із бажаною кількістю глядачів - від 3 до 5 тисяч. За попередніми оцінками, будівництво вартуватиме понад 30 мільйонів гривень.

БК "Говерла"

Добавил: yra
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.