вверх  обратно

"Днепр" избавился от всех американцев

15.05.2009

Вибувши із боротьби за медалі, баскетбольний клуб "Дніпро" не здивував, припинивши дії контрактів зі своїм американським легіоном: Беверлі, Лазаре, Гріном, а також тренером Бобом Доневальдом. Про співпрацю з ними у наступному сезоні поки не йдеться.  

За час виступів в Дніпропетровську заокеанські легіонери неодноразово ставали не лише головною ударною силою команди, але й також виходили на перші позиції за індивідуальними показниками у рейтингу гравців УБЛ.  

Захисник Патрік Беверлі у середньому набирав 17.6 очок, віддавав 4 передачі, та робив 8.4 підбирання. Форвард Дарнел Лазаре напрацював такі середні показники статистики: 14.2 очок, 7 підбирань, 1.1 передачі. Підписаний лише у новому році один з найіменитіших гравців ліги Дейвін Грін відмічався 18.3 очками, 3.1 асистами, 7.4 підбираннями. 

Проте, хоча американське тріо й було одним з найяскравіших явищ Ліги, вони не допомогли своєму клубу вступити в боротьбу за медалі. Зазначимо, що за тренерства Боба Доневальда "Дніпро" запам`ятався не лише швидкою безшабашною грою, але й частими перепалками на лаві запасних - на рахунок Боба протягом сезону записано п`ять технічних фолів.   

Виконуючим обов’язки головного тренера призначено молодого українського спеціаліста Дениса Журавльова. Закінчення чемпіонату "Дніпро" проведе виключно українським складом.

официальный сайт УБЛ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.