вверх  обратно

Тейт Декер - MVP тура чемпионата УБЛ

14.04.2009
 21 очко та 7 підбирань американського важкого форварда Тейта Деккера допомогли "Говерлі" здолати "Черкаських Мавп" і втримати лідерство у групі, а самому Деккеру – здобути звання найціннішого гравця уїк-енду.
 
Погодьтеся, в умовах настільки жорсткої конкуренції, коли в групі "А" зібралися такі монстри як "Одеса", "Черкаські Мавпи" та "Кривбасбаскет" неможливо було уявити проміжковим лідером квінтету саме "Говерлу". Допомогло франківцям і нововведення в правилах, згідно котрого команда, що здобуває перемогу в овертаймі здобуває одразу 2,5 очки. Але ж в першу чергу "говерлян" на вершині тримає саме рівний і збалансований склад, в котрому в різних ситуаціях може вистрілити кожен з гравців. Цього разу настала черга американського білого велетня Тейта Деккера – його доробок став вирішальним в перемозі "Говерли" над "Черкаськими Мавпами" 78:73.
 
Деккер – перший заокеанський гравець в історії "Говерли". Прийшовши восени в клуб, він одразу став лідером команди, деякий час очолюючи рейтинг бомбардирів Ліги. І хоча надалі американець трохи здав в результатах, Олег Пелех як і раніше розраховує на свого кремезного форварда, а сам Деккер, хоч і досі не до кінця оволодів майстерністю захисту, здебільшого не підводить свого тренера та вболівальників. Тож цього разу один з найколоритніших гравців УБЛ ще раз нагадує, що пороху в порохівницях в нього досить, для того щоб "Говерла" стала автором ще не однієї сенсації.

ukrbl.com
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.