вверх  обратно

Александр Джурич покидает состав "Политехники", а Герт Дорбек - "Ферро-ЗНТУ"

27.03.2009
Напередодні перехідного турніру "п’ятірок" понесли кадрові втрати два клуби групи "Б" - "Ферро-ЗНТУ" та "Політехніка-Галичина". Склад запоріжців покинув естонський легкий форвард Герт Дорбек, а зі Львова поїхав центровий Саша Джуріч.
   
- Справа в тому, що на позицію третього номера в нас претендувало чотири гравці,  - пояснив нам відрахування естонця тренер "Ферро" Кирило Большаков. – Це крім Дорбека Лаймонас Кіселюс, Георгій Кондрусевич і Ігор Локтіонов. Зрозуміло, що від когось потрібно було відмовлятись, враховуючи що з чотирьох гравців – три легіонери. Згадаємо, що Герта ми запрошували в авральному порядку, і зрештою він не завжди демонстрував потрібний рівень, але ж легіонер в нашому розумінні має бути лідером на своїй позиції. Хоча в самовіддачі і старанні до Дорбека претензій немає.
 
В регулярному чемпіонаті УБЛ Дорбек зіграв 21 матч, набираючи в середньому 6 очок, 2.6 підбирань і роблячи 0.7 передач.
 
А от "Політехніці" розставатися зі своїм провідним центровим Олександром Джурічем сенсу не було, якби в сербо-австрійського гравця не виникли серйозні проблеми зі здоров’ям. За взаємною згодою Саша відбув на батьківщину в Австрію проходити курс лікування, і його повернення до команди не планується. За майже три місяці виступів за львівський клуб балканець набирав 11.5 очок при 5.2 підбираннях.

ukrbl.com
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.