вверх  обратно

Томас Делининкайтис - MVP регулярного чемпионата УБЛ

24.03.2009
Офіційний сайт УБЛ підбив підсумки регулярного чемпіонату. Найціннішим гравцем першості за версією сайту став захисник київського "Будівельника" Томас Делінінкайтіс.

Ледь прийшовши в "Будівельник" литовський атакуючий захисник вмить змінив обличчя команди, і неймовірно полегшив Рімасу Грігасу його, здавалося б, непосильну задачу – з дна турнірної таблиці вивести клуб у лідери УБЛ. За короткий час Томас очолив бомбардирський рейтинг Ліги і став одним з кращих асистентів першості. В цьому сезоні на його рахунку немає жодного провального матчу, і фактично жоден захисник Ліги не зможе похизуватися тим, що йому вдалося намертво прикрити саме Делінінкайтіса. Відмінною рисою Делінінкайтіса стало вміння максимально корисно відіграти в найважливіших поєдинках – саме в умовах найбільшого ігрового напруження таланти литовця розкривалися в усій красі.
 
У символічну збірну регулярного чемпіонату за версією сайту ввійшли:

Розігруючий: Фелікс Коядінович ("Черкаські Мавпи")
Атакуючий захисник: Томас Делінінкайтіс ("Будівельник")
Легкий форвард: Денис Яковлєв ("Ферро-ЗНТУ", "Будівельник")
Важкий форвард: Дмитро Корабльов ("Кривбасбаскет-Люкс")
Центровий: Отіс Хілл ("Одеса")

ukrbl.com
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.