вверх  обратно

Лебедев и Шостуха возвращаются в строй

19.03.2009
Одразу ж після повернення з Черкас "говерляни" розпочали ціленаправлену підготовку до двох заключних матчів чемпіонату проти "Грифонів" та "Одеси". До цих поєдинків також готуються і Андрій Лебедєв та Олександр Шостуха, які днями залишили лазарет клубу...

Головна і найприємніша новина для вболівальників "Говерли" - повернення у стрій одного з ключових гравців команди Андрія Лебедєва, який, як вже повідомлялося раніше, три тижні тому підвернув гомілкостоп на одному з тренувань. За цей час головний тренер Олег Пелех вирішив поберегти досвідченого виконавця і дав йому можливість повністю відновитись після неприємного ушкодження. Тож Лебедєв пропустив чотири останні гри "Говерли" у чемпіонаті. Зараз Андрій посилено тренується і готовий допомогти своїй команді у двох заключних матчах чемпіонату проти "Грифонів" та "Одеси".

Щодо інших виконавців, то їх переважна більщість не має суттєвих проблем зі здоров'ям. Виключення становлять тільки Патрік Спаркс та Тейт Деккер. Обидва, за словами лікаря клубу, мають невеличкі мікротравми. Втім, особливого занепокоєння вони не викликають і обидва американці обов'язково зможуть зіграти у найближчих матчах. До того ж з лазарету клубу виписався і капітан команди Олександр Шостуха, якому саме cьогодні було знято шви з підборіддя. Нагадаємо, що минулого вівторка він одержав неприємну травму під час тренування і змушений був пропустити два виїздні матчі у Києві та Черкасах.

За словами Олега Пелеха він задоволений підготовкою команди до двох заключних матчів першості УБЛ. Особливо тішить наставника "говерляни" той факт, що у його розпорядженні є цілком достатній вибір виконавців і зараз він сміливо може не думати про те, як варіювати складом під час матчів.

БК "Говерла"
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.