вверх  обратно

Буцкий и Неруш - MVP недели УБЛ

18.03.2009
В 37-38 турах лише "Одеса" та "Будівельник" спромоглися перемогти в обох матчах. Тому і не дивно, що представники саме цих клубів були відзначені званням кращого гравця тиждня.

Ми довго думали кого обрати - дуже результативного Артема Буцького, че неймовірно ефективного захисника - Сашу Неруша. Після тривалої дискусії було вирішено визнати кращими обох захисників.

За два ігрових дні Буцький набрав 40 очок, зробив 7 підбирань та 4 результативні передачі. При тому в матчі з "ДніпроАЗОТом" українець реалізовав 9 з 10 двоочкових кидків.  У  матчі проти дострокового переможця регулярного сезону "Кривбасбаскету" Артем провів на майданчику майже 28 хвилин - це другий показник в команді. Чи варто казати, якою важливою була для одеситів все ж досягнута перемога над "червоно-чорними"?

Артем Буцький був безперечно кращим гравцем "Одеси" на цьому тижні та заслужив звання MVP укі-енду.

Разом з ним розділив це звання і ветеран "Будівельника" Олександр Неруш. Досить неочікуване визнання, чи не так? Одначе варто поглянути на статистику - в матчі з "Говерлою" Неруш став кращим в своїй команді, набравши 18 очок і схибивши за гру всього два кидки, а крім того зібрав 6 відскоків та зробив 4 перехоплення. І це гравець, котрий півсезону просидів на лавці запасних! Ну а в поєдинку з "Політехнікою" саме відмінні захисні дії Неруша, котрий, починаючи з другої половини, повністю виключив з гри Джерода Хендерсона, стали головним аргументом до перемоги "Будівельника".

ukrbl.com
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.