вверх  обратно

"Сумыхимпром" - БК "Донецк" (после матча)

16.03.2009

Головні тренери БК "Сумихімпром" Андрій Шаптала та БК "Донецьк" Ігорс Міглінієкс прокоментували суботню гру своїх команд.

Андрій Шаптала, головний тренер БК "Сумихімпром":
"Я не розумію, чому судді так вчинили наприкінці другої чверті. Тим більше, що ми з Драбіковським хороші друзі, разом тренувалися в "Будівельнику", навіть "у парі" кидали. Ці два моменти – по фолу Лекявичуса і, особливо, по моменту, коли нам закинули три… Я не можу пояснити ці два вчинки, які вплинули на гру. Пацани "убивалися" сьогодні, а ці два моменти, та ще й плюс початок гри…

Але "молоді" сьогодні молодці, вийшли проти міліонерів і дуже гідно виглядали. Каляєв, Тимченко, Котенко молодці. Зараз будемо говорити з ними, за дебют… (сміється). Звичайно, старалися, але клас…"


Ігорс Міглінієкс, головний тренер БК "Донецьк":
"У другому таймі шансів у Сум не було. Відіграти у нас двадцять очок – нереально. Те, що розрив скоротився до 10 очок, нічого не значить, – я просто повернув на майданчик першу п’ятірку. Сьогодні гравці з "лавки" вийшли, коли розрив вже сягнув за 20 очок, але був провал і довелося повертати в гру першу п’ятірку. Гравці запасу мають звикнути, що вони можуть вийти на майданчик будь-коли. Комусь треба на третій хвилині вийти, комусь – на тридцять третій, а сьогодні це спрацювало погано.

Я думаю, не було сенсу "заводитися" наприкінці другої чверті. Цей момент взагалі нічого не вирішував. Просто ми дуже добре використали ці секунди і закинули той триочковий, отримали наприкінці тайму хороші емоції.

Ви бачили, вийшла два рази наша основна п’ятірка – на початку гри і в третій чверті – і ми одразу додавали. У третій чверті нам вдалося відірватися далі, бо фізично ми сильніші гравців Сум, які на той момент вже заморилися. Тому ми і відірвалися на 20 очок. У першому таймі сумчани вирівняли гру, бо були ще "свіжі", але вирівняли не за рахунок атаки, а, можна сказати, за рахунок захисту, бо ми не могли забити".

Сотня

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.