вверх  обратно

Форвард "Будивельника" выбыл до конца сезона

6.03.2009

Сумна звістка прийшла зі стану "Будівельника". Травма, отримана напередодні форвардом "столичних" Сергієм Горбенко (1985, 200) виявилась досить важкою, і, скоріше за все, вивела Сергія зі строю до кінця сезону.

- В Горбенка виявили розрив внутрішніх волокон ахіллового сухожилля, - розповів нам генеральний директор "будівелів" В’ячеслав Євстратенко. – За два тижні буде проведено додаткове обстеження, і якщо лікарі не помітять позитивної динаміки у процесі одужання, Сергію доведеться лягати "під ніж". Одначе вже зараз є велика ймовірність того, що Горбенко не гратиме до завершення чемпіонату.
 
В цьому сезоні Горбенко провів за "будівельників" 30 матчів, набираючи в середньому по 6.3 очок за гру, і роблячи 2.5 підбирань. На даний момент "Будівельник" посідає друге місце в регулярному чемпіонаті.

официальный сайт УБЛ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.