вверх  обратно

УБЛ оштрафовала Михаила Бродского

2.03.2009

За суперечку з комісаром матчу «Будівельник»-«Черкаські Мавпи» президент УБЛ був оштрафований директоратом Ліги на 8 000 грн.

18 лютого президент УБЛ Михайло Юрійович Бродський зробив заяву з приводу непорозуміння між топ-менеджметом Ліги, причиною якого стало суддівство у першому матчі ¼ Кубка УБЛ між «Черкаськими Мавпами» і  «Будівельником» (92:92).

«Я здивований і водночас занепокоєний конфліктом між директором чемпіонату УБЛ Сергієм Мельниковим і топ-менеджерами БК "Будівельник.
 
У зв’язку з цим хочу ще раз наголосити, що Українська баскетбольна ліга створювалася як громадська організація, як клуб однодумців та рівноправних партнерів. Це означає, що в цьому колективі ніхто не може поводитися зверхньо та нетактовно  відносно своїх колег. Це стосується як функціонерів УБЛ, так і керівництва клубів, зокрема їх директорів та президентів» - заявив Бродський і додав: «У ситуації, що склалася, вважаю за доцільне ввести для президентів клубів систему штрафів за неспортивну поведінку в розмірі від 8000 до 100000 гривень»

Ця заява прозвучала вранці того ж дня, коли мала відбутися гра-відповідь. Вже під час зустрічі президент УБЛ і водночас меценат «Черкаських Мавп» підійшов до комісара матчу та почав з ним сперечатися. Так як Михайло Юрійович вів себе коректно та це було перше порушення, директорат чемпіонату вирішив оштрафувати його на мінімальні 8 тисяч. Бродський прийняв це рішення та зобов’язався перерахувати кошти на рахунок УБЛ

официальный сайт УБЛ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.