вверх  обратно

"Днепр" - "Говерла". Спорное судейство (видео) (обновлено)

20.02.2009

До Вашої уваги відеоогляд, "цікавих" на нашу думку моментів матчу 1/4 фіналу кубку УБЛ між командами БК "Дніпро"  та БК "Говерла", який закінчився з рахунком 76:69 на користь господарів майданчику 

4 чверть. Неспортивна поведінка Дейвіна Гріна після грубого фолу на Олексію Лобанову, залишена суддями без уваги.

Останні хвилини матчу. Патрік Беверлі після отриманого 5 фолу, вперто не хоче покидати майданчик і знаходиться на ньому ще близько однієї хвилини. Проте судді не вбачають в цьому порушення правил.

100% пробіжка гравця Дніпра на останній хвилині матчу, яку помітили всі, навіть вболівальники Дніпра, які коментують матч за кадром, всі ... але не судді !!!

Натомість, судді дають фол в захисті гравцю БК "Говерла" та карають тренера "Говерли" технічним фолом за реакцію на такі суддівські рішення. Таким чином, Дніпро пробиває 4 (!!!) штрафні кидки, більше того, після їх пробиття мяч залишається у Дніпра !!! Технічний фол тренеру БК "Говерла" дав суддя УБЛ Сліпуха В. 



Матч 16 туру БК Говерла - БК Дніпро. Після довготривалої прогулянки по площадці тренер Дніпра Боб Доневальд так і залишається без технічного зауваження зі сторони суддівської бригади.  (Головний суддя матчу - Сліпуха В.)  



Ну і насамкінець епізод з матчу Говерла - ДніпроАЗОТ (25.01.2009). (У складі суддівської колегії суддя УБЛ - Сліпуха В.)

Официальный сайт "Говерлы"

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.