вверх  обратно

Томас Делининкайтис не будет участвовать в Матче всех звезд

19.02.2009

Останні корективи у складі учасників Матчу всіх зірок УБЛ, який відбудеться вже цієї неділі 22 лютого в Черкасах.

Головна втрата Матчу - найрезультативніший гравець УБЛ Томас Делінінкайтіс не зможе прийняти участь у матчі через травму гомілкостопу, яку він отримав у протистоянні в 1/4 фіналу Кубка УБЛ з "Черкаськими Мавпами". Литовець має відновитися вже к матчам "Фіналу 4-х Кубка". Замість Томаса на майданчик вийде його партнер по "Будівельнику" Джон ДеГрот.

Проте, для вболівальників є і гарні новини - незважаючи на нещодавню хворобу і температуру за 40(!), на майданчик зможе вийти Іван Кольєвіч, який займає третє місце у рейтингу бомбардирів. Іван вже виходив на майданчик у другому чвертьфінальному матчі проти "Будівельника", і має намір у неділю порадувати глядачів  яскравою грою.

Є також заміни і у тренерському складі. Замість Йовіца Арсіча, який за сімейними обставинами вилетів до Сербії, разом з Лебединцевим керувати збірною "Заходу" буде білоруський спеціаліст з "Політехніки" Валентин Воронін. Що цікаво, обидва тренери працювали разом в "Одесі" де в 1999 році виграли золоті медалі чемпіонату. Тоді Воронін був асистентом головного тренера.

Официальный сайт УБЛ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.