вверх  обратно

В "Динамо" НПУ им. Драгоманова на смену американкам пришли россиянки

18.02.2009

"Динамо"

Київське "Динамо"-НПУ ім. Драгоманова дозаявило трьох баскетболісток з Росії. Найіменитіша серед них – 24-річна Олена Кошуріна, яка у 2005-му році виступала у складі збірної Росії на молодіжному чемпіонаті Європи (U-20). Олена може зіграти на позиції другого-третього номерів. Крім неї до Києва переїхали 22-річна форвард Олена Легостаєва і 24-річна центрова Євгенія Стельмах.

Усі троє раніше виступали за російський клуб "Вологда-Чеваката", що посідає четверте місце у чемпіонаті Росії. Через високу конкуренцію у цій команді усі троє мали небагато ігрового часу, а от у дублюючому складі були провідними гравцями.

Нагадаємо, нещодавно після невдалого перегляду додому було відправлено американку Ла Тою Бонд. Ще раніше Джоана Бенкс на правах оренди відправилася до черкаської "Марелі". Таким чином у розпорядженні Володимира Рижова-молодшого залишилося лише дві американки – Джоі Клайберн і Крістал Ервін.

Володимир Рижов-молодший (головний тренер "Динамо"-НПУ ім. Драгоманова):

– Росіянки провели з нами лише два тренування, поки що розучують наші комбінації. Робити висновки ще зарано, адже з командою вони зовсім мало часу. Ситуацію мають прояснити два найближчі матчі, протягом яких дівчата перебуватимуть у нас на перегляді. З керівництвом "Вологди" домовилися, що в разі успішного перегляду ми орендуємо дівчат до завершення сезону. За словами їхнього головного тренера російського клубу, на позиціях усіх трьох у "Вологді" грають дуже сильні гравці, тому через брак ігрової практики вони не можуть розкрити свій потенціал. Сподіваюся, нам росіянки допоможуть.

Официальный сайт ЖУБЛ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.