вверх  обратно

Андреа Пинтер и Йована Малтез на просмотре в Симферополе

12.02.2009
Сімферопольський «ТНУ-Орлан», що посідає сьоме місце у турнірній таблиці жіночого чемпіонату УБЛ, продовжує пошуки нових баскетболісток для зміцнення свого складу. Сьогодні авіарейсом Бєлград – Львів до України прибули 28-річна сербка Андреа Пінтер і 23-річна чорногорка Йована Малтез, які останнім часом виступали в першості Румунії за команду університету CSM CRAIOVA.

Михайло Чуб (начальник команди):

– Ми зустріли дівчат у львівському аеропорту, а вже завтра вони зіграють за нашу команду в Івано-Франківську проти «Галицької академії». Потім ми повернемося до міста Лева, де 14 лютого зустрінемося з місцевою «Політехнікою». Лише після цього тренерський штаб команди визначиться, чи залишаться Пінтер і Малтез у БК «ТНУ-Орлані, а поки що вони перебувають у нас на перегляді.

Ще трьох іноземних баскетболісток ми запросили на перегляд два тижні тому. Так от білоруску Ольгу Таміргеану вже відправили додому, вона нам не підійшла. Чи залишиться у нас росіянка Крістіна Авсєєнко, визначимося після двох найближчих матчів. А от інша росіянка Лідія Жук, яка свого часу виступала за молодіжну збірну своєї країни, найпевніше захищатиме кольори «ТНУ-Орлан» до кінця сезону. У нас існують проблеми з четвертим-п’ятим номерами, а Лідія може добре зіграти на обох цих позиціях.

womenbasket.com.ua
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.