вверх  обратно

ЛаТоя Бонд не подошла "Динамо"

11.02.2009
Нетривалим виявилося перебування Ла Тої Бонд у столичному «Динамо»-НПУ ім. Драгоманова. 24-річна американка взяла участь лише у двох матчах жіночого чемпіонату УБЛ, у яких динамівки у рідних стінах поступилися дніпропетровському «Дніпру» (70:80) і запорізькому КПУ (69:73). Ла Тоя Бонд у середньому проводила на майданчику майже 20 хвилин, набирала по 5 очок і робила по 2,5 підбирань. Після цих зустрічей тренерський штаб динамівок прийняв рішення відправити баскетболістку додому.

Володимир Рижов-молодший (головний тренер «Динамо»-НПУ ім. Драгоманова):

– У нас з нею була домовленість, що протягом двох тижнів вона перебуватиме в Києві на перегляді. До того ж ми заздалегідь узгодили, що Бонд приїде у нормальній спортивній формі. На жаль, вийшло зовсім навпаки. Американка з’явилася у розібраному стані, її фізична форма була незадовільною. Вона нас зовсім не вразила, хоча й має досвід виступів у WNBA. До того ж за той тиждень, що вона знаходилася в команді, стало очевидно, що швидше Бонд стане постійним джерелом проблем, ніж тією людиною, яка поведе команду вперед. Тому ми вирішили з нею попрощатися.

– Зазначу, що ті американки, яких ми взяли раніше, також були у незадовільному стані. Бенкс ми віддали в оренду черкаській «Марелі», а Ірвін і Клайберн лише зараз почали набирати форму. Через це у нашій команді утворився дисбаланс. Українські гравці фізично підготовлені краще, а ми беремо на перегляд американку і вимушені давати їй ігровий час. Ми не могли чекати, поки Бонд досягне нормальних кондицій. Тепер вирішили обходитися своїми силами і по можливості зміцнювати склад новими гравцями. Але тепер уже не американками.

Вийшла парадоксальна ситуація. Ми сподівалися, що американки стануть лідерами і поведуть за собою партнерок. Насправді команду тягнуть українки, а американки здатні лише підігрувати. Коли добре грають наші дівчата, непогано виходить і в американок. Та коли не йде гра в українок, американки теж нічого не можуть зробити.

Вважаю, що з «Дніпром» ми зіграли непогано, а от на поєдинок з КПУ сил не вистачило. Можливо, не варто було грати двічі поспіль, а зробити один день перерви. Зараз ми поступово виходимо з функціональної ями і готуємося до гри в Черкасах 12 лютого.

womenbasket.com.ua
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.