вверх  обратно

Джон ДеГрот - MVP недели УБЛ

2.02.2009
Кращим гравцем минулого тижня чемпіонату УБЛ визнано важкого форварда “Будівельника” Джона ДеГрота.

34 очки американця (четвертий результат у сезоні) допомогли столичним баскетболістам на власному майданчику здолати одних із своїх найпринциповійших і незручних суперників – баскетболістів “Черкаських Мавп” 107:90. В недільному матчі ДеГрот відразу ж узяв на себе лідерські функції і саме завдяки його холоднокровній грі в вирішальні моменти “Будівельнику” вдалося стримати натиск непоступливих черкащан. Треба сказати, що в матчі з “Мавпами” лідер “Будівельнику”, влучивши в 8 із 10 своїх триочкових спробах, повторив рекорд УБЛ з кількості влучних триочкових кидків (раніше подібне вдалося здійснити лідеру “Черкаських Мавп” Івану Кольєвичу).

Персональна статистика Джона цього сезону вражає:  18.7 очок, 4.9 підбирань, 1.1 передач, 0.1 блок-шотів,1.2 перехоплень. Він влучає 56.2 відсотків триочкових кидків з гри (другий показник в лізі).

- Джон, в неділю ви провели гарну гру з “Черкаськими Мавпами”. Поділитесь враженнями?


- Це була дуже цікава і напружена гра. Треба віддати належне нашим суперникам, вони гарна команда.

- Ти граєш на позиції важкого форварда, проте реалізуєш великий процент триочкових кидків. В чому запорука такого успіху з дальної дистанції?

- Взагалі номінально я легкий форвард, але в “Будівельнику” доводиться грати на позиції 4-го номера. Відпрацьовую триочкові на тренуваннях.

- Чим займаєшся у вільний час в Києві? Маєш хобі?       

- Люблю попоїсти(сміється).

ukrbl.com
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.