вверх  обратно

Женское "Динамо" усилилось защитником "Индианы" ЛаТойей Бонд

2.02.2009
 Черговим новачком київського «Динамо»-НПУ ім.. Драгоманова стала американська баскетболістка ЛаТоя Бонд (1984 р.н., зріст – 170 см), виступає на позиції атакуючого захисника. Має досвід виступів у WNBA. У 2006 році була обрана на драфті WNBA у другому раунді під 27 номером клубом «Charlotte Sting». У тому ж сезоні провела у жіночій НБА 34 матчі (у середньому 17,9 хв.), набирала по 5.7 очок і робила по 2.1 передачі.

Минулий сезон провела у клубі «Indiana Fever», де зіграла у 32 матчах. У середньому проводила по 10.2 хвилини, набирала по 2.3 очки, робила по одному підбору.

Влітку 2009 року має підписати контракт з клубом «Seattle Storm».

У кар’єрі ЛаТоя Бонд значаться виступи у чемпіонаті Польщі за «Туров», де у середньому набирала по 14.5 очок за матч, у чемпіонатах Ізраілю і Кіпру, де вона ставала чемпіонкою.

Тренерський штаб «Динамо» заявив ЛаТою Бонд на найближчі матчі чемпіонату УБЛ проти дніпропетровського «Дніпра» і запорізького КПУ.

womenbasket.com.ua
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.