вверх  обратно

УБЛ бросает вызов ФБУ

30.01.2009

Президентам клубів Суперліги ФБУ! Директорату Суперліги ФБУ!
Шановні колеги!
 
Керуючись ідеєю і щирим бажанням розвитку баскетболу в Україні, піклуючись про чисельну армію вболівальників цього виду спорту, Рада Української баскетбольної Ліги пропонує подарувати людям свято! Тисячі вболівальників нашої країни, спостерігаючи за ходом подій в Суперлізі та УБЛ, одностайно зауважують, що можливі матчі між учасниками двох паралельних Чемпіонатів створять справжнє всеукраїнське дербі і викличуть ще більший глядацький інтерес, ніж матчі єврокубків.
 
Ми пропонуємо провести унікальний турнір – Кубок Виклику, в котрому прийняли б участь 8 кращих клубів Дивізіону "А" УБЛ і 8 клубів Суперліги ФБУ. Формат турніру бачиться наступний:
 
1 варіант
Клуби грають "стінка на стінку" 1-й з 1-м, 2-й з 2-м і т.д. один матч, причому парні дуети грають на майданчиках ФБУ, а непарні – на майданчиках УБЛ. Переможець турніру визначається за більшою кількістю перемог з 8 матчів.
 
2 варіант
Клуби грають "стінка на стінку" дві гри, як одна 80 хвилин, а свій майданчик визначається жеребом. Переможець турніру визначається за більшою кількістю перемог з 8 матчів.
 
В випадку нічийного результату, тобто рахунку перемог 4-4 можна зіграти вирішальний матч збірними командами ФБУ і УБЛ.

Турнір пропонується провести в квітні цього року, підібравши зручний час для всіх учасників у відповідності з календарями їх змагань. Ми готові обговорити будь-які інші пропозиції, що надійдуть від вас, про формат турніру і співпрацю.
 
Спонсори УБЛ затверджують приз в розмірі 500 000 (п’ятсот тисяч) доларів США, котрі отримає організація, що перемогла в турнірі. Ми готові до проведення турніру в урізаному форматі, тобто з клубами ФБУ, що викажуть бажання прийняти в ньому участь, незалежно від їх кількості. Впевнені, що Ваша добра воля і любов до баскетболу подарують багато незабутніх миттєвостей вболівальникам і всьому суспільству.
 
З повагою і надією на співпрацю,
 
Президенти клубів УБЛ
 
Бродський М.Ю., Гулямов Б.С., Кондратьєв В.В., Буряк А.Г., Бичков О.Л., Лазорко О.І., Елькінсон В.А., Овод В.С.

Официальный сайт УБЛ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.