вверх  обратно

Матч "Всех звезд УБЛ" меняет формат

29.01.2009

Оголошено кінцевий формат зіркового уїк-енду УБЛ. Шоу пройде в один день - 22 лютого, а матч "Легіону" проти "України" скасовано. На цю зміну прийшлося піти через прохання самих гравців, котрі хочуть повністю викластися в центральному матчі уїк-енду.

Що ж очікувати глядачам від "Матчу всіх зірок" УБЛ? По-перше, центральною подією баскетбольної вистави стане матч "Схід" - "Захід", в котрому кращі гравці "Азоту", "Дніпра", "Грифонів", "Кривбасбаскету" і "Ферро" вийдуть на паркет проти представників "Будівельника", "Черкаських Мавп", "Політехніки", "Говерли" та "Одеси". Делегатів обох команд будуть обирати враховуючи вибір фанатів та думку спеціалістів. Вирішено, що співідношення українців та легіонері в кожній команді буде 50 на 50.

Окрім гри "Схід" проти "Заходу", на глядачів чекає зустріч між Топ-менеджментом УБЛ та кращими представницями жіночої ліги. Також, пройдуть традиційні конкурси триочкових кидків та слем-данків. До речі, у конкурсі данків з професіоналами буде змагатися і переможець аматорського турніру "Будівельник Вінтер Кап".
 
Окрім власне баскетболу, на глядачів очікує і виступ відомої рок-групи

Официальный сайт УБЛ

 

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.