вверх  обратно

Бродский: "Суперліга ФБУ втратить як мінімум чотири клуби"

29.01.2009
Президент УБЛ Михайло Бродський описав перспективи федерації та розповів на яких умовах УБЛ візьме до себе клуби Суперліги

Президент Ліги виказав впевненість у тому, що ряди УБЛ у наступному сезоні поповнить як мінімум два клуби ФБУ, однак не дав точної відповіді які саме, проте підмітив, що найбажаніші команди для Ліги – "Хімік" та "Миколаїв".

"На мою думку, Суперліга деградує - її покидають кращі гравці, а деякі з них йдуть в УБЛ" - сказа Бродський, - "В наступному сезоні ми поповнимо Дивізіон "А" за рахунок мінімум двох клубів ФБУ. Це звісно не БК "Київ" і не "Азовмаш". БК "Донецьк", скоріш за все, взагалі припинить своє існування у світлі проблем головного спонсора – банку "Родовід". "Азовмашу" не потрібно два клуби, тому припинить своє існування і БК "Полтава". Методом виключення залишається лише чотири команди".

З приводу того на яких умовах УБЛ прийме до себе суперлігівців на наступний сезон, Михайло Юрієвич відповів: "До 27 грудня клуби мали можливість безкоштовно заявитися до нас. Тепер, вони повинні будуть платити грошовий внесок, але ще не вирішено який саме"

ukrbl.com
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.