вверх  обратно

УБЛ оштрафовала тренеров

23.01.2009

Виконуючи обіцянки, дані ще перед початком сезону, Ліга відмітилася досі безпрецедентною серією штрафів, накладених на порушників регламенту УБЛ. При цьому санкції були застосовані і до клубів в цілому, і до окремих персоналій: перші постраждали за організаційні прорахунки, другі – за власну нестриманість.
   
Так на 1000 грн. був оштрафований наставник "Грифонів" Саша Вржина, що останнім часом на прес-конференціях дозволяв собі надто різкі висловлювання на адресу арбітрів. Щоправда в цьому компоненті молодий тренер кримчан відстає від свого більш авторитетного одеського колеги Віталія Лебединцева, котрий фактично всі свої виступи в пресі супроводжує випадами в бік рефері. Відповідно, наставник "Одеси" був оштрафований на 5000 грн. Наступні попередження для цих спеціалістів можуть завершитися навіть втратою тренерської ліцензії.
 
Також на 5000 грн. стане біднішим почесний президент "Політехніки-Галичини" Олександр Лазорко – за поширену в інтернет-виданнях публікацію "Це просто суддівське свавілля" і образи рефері після поєдинку "Політехніка" - "Будівельник".
 
Продовжилася серія санкцій на клубі "Будівельник" - в якості першого попередження клуб оштрафований на 2000 грн. за незадовільну роботу з вболівальниками: як відомо, за відвідуваністю домашніх матчів - "Будівельник" один за останніх клубів Ліги. Дніпропетровський "Дніпро" мусить сплатити 2000 грн. за відсутність окремої роздягальні для арбітрів (що вимушені користуватися роздягальнею для однієї з команд), "Одеса" побіднішає на 3000 грн. за незадовільну роботу суддів-секретарів підчас домашніх матчів команди, ну й нарешті "Грифони" заплатять 5000 грн. за стан роздягальні для команд-гостей – це приміщення від початку сезону було головною темою для скарг гравців Ліги.
 
Треба відмітити, що до застосування "фінансового кийка" всі вищеназвані клуби неодноразово попереджалися Лігою про можливі наслідки порушень.
- Штрафувати когось – це не самоціль Ліги, ми не живемо за рахунок штрафів, більш того, УБЛ сама дає клубам фінансову допомогу, - коментує ситуацію директор Департаменту з проведення чемпіонату Сергій Мельников. – Але ми хочемо будь-якою ціною призвати клуби й тренерів до дисципліни і дотримання регламенту.

официальный сайт УБЛ
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.