вверх  обратно

Анна Покойова – MVP недели в Женской баскетбольной лиге

19.01.2009



Офіційний сайт жіночої УБЛ започатковує традицію щотижня визначати найкориснішого гравця ліги. Першим лауреатом редакція сайту визнала форварда дніпропетровського «Дніпра» Анну Покойову, яка з найкращого боку проявила себе в гостьових зустрічах проти БК ТНУ і «Южної Пальміри».

В Сімферополі, де дніпрянки перемогли з рахунком 99:53, Покойова провела на майданчику майже 27 хвилин, за які встигла набрати 15 очок, зробила 10 підбирань, 7 результативних передач і 6 перехоплень.

В Одесі перевага «Дніпра» була не менш переконливою – 115:68. Покойова майже за 32 хвилини накидала супернику 23 очки, також в її активі по 3 підбирання, передачі та перехоплення. У середньому за гру 21-річна вихованка дніпропетровської ДЮСШ-5 набирає 15,6 очок (9-й результат у лізі).

Анна Покойова була не єдиною претенденткою на звання MVP тижня. Лідер запорізького БК КПУ Оксана Ющенко фактично самотужки на виїзді обіграла «Южну Пальміру» – 92:76 (34 очки + 11 підбирань), проте в наступній зустрічі з БК ТНУ була не настільки ефективною (13 очок + 9 підбирань). В результаті цього запоріжанки зазнали несподіваної поразки (73:84).

На високому рівні обидва матчі провела форвард БК ТНУ Олександра Коваленко. У грі з «Дніпром» у її доробку 17 очок і 14 підбирань, у поєдинку проти БК КПУ – 15 очок і 8 підбирань. Загальне враження зіпсувала розгромна поразка від лідера чемпіонату (53:99).

Официальный сайт женской УБЛ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.