вверх  обратно

Джерода Хендерсона допущено к матчам УБЛ

9.01.2009
Кілька днів тому на сайті basket.com.ua була розповсюджена інформація, згідно котрої новобранець львівської «Політехніки» Джерод Хендерсон - дискваліфікований на два роки від участі в офіційних матчах на території Європи. В зв’язку з цим навкруг появи американця в УБЛ з’явилося надто багато необґрунтованих спекуляцій.

На сьогоднішній день Ліга не має в своєму розпорядженні жодних документів, котрі засвідчили б заборону Хендерсону брати участь в офіційних матчах під егідою будь-якої баскетбольної ліги, тому Департамент з проведення чемпіонату УБЛ не бачить приводу для недопущення Джерода Хендерсона до участі в матчах Української баскетбольної Ліги. Проте, якщо подібна документація Лізі буде надана, Рада Ліги буде приймати відповідне рішення, беручи за основу офіційні документи.

ukrbl.com
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.