вверх  обратно

"Це просто суддівське свавілля", – почесний президент львівської баскетбольної"Політехніки-Галичини"

23.12.2008

«Арбітри уперто не бажали помічати порушення правил з боку гостей. Натомість львівські баскетболісти отримали фолів на три матчі наперед. Лише у другій половині матчу, бригада, яка складалася із Бостана, Сліпухи і Радова, почала давати фоли гостям. Причому незрозумілі. Хотіли продемонструвати, що судили однаково в обидві сторони? Ні, вони зробили ще гірше – «забруднили» баскетбол», – заявив Олександр Лазарко після матчу «Політехніки-Галичини» із київським «Будівельником».

Також почесний президент підмітив, що він не говорить про підкуп арбітрів. Це – просто непрофесіоналізм арбітрів. «Вони не вміють добре судити. Як можливе таке, коли один суддя суперечить своїм рішенням іншому?! Виникає логічне запитання: для чого було відходити від Федерації баскетболу? Ми хотіли зробити якнайкраще і зробити баскетбол справжнім яскравим святом, а вийшло навпаки», – сказав Лазорко.

Також президент додав, що арбітра, який обслуговував матч «Політехніки» із БК «Одесою» Сергія Николащенка було вирішено відсторонити від суддівства на два матчі, але він судив у попередньому турі зустріч в Івано-Франківську.

«Я звертався до Кирила Погостінського з цим питанням, однак він нічого про це не знає. Директор чемпіонату УБЛ не знає про призначення арбітра на матч. Нонсенс», – додав Олександр Лазорко.

zik.com.ua

Добавил: Max
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.