вверх  обратно

"Говерла" организовала праздник для детей

22.12.2008
 У неділю, 21-го грудня, в у манежі коледжу фізвиховання відбулося п’яте за ліком передноворічне баскетбольне свято для дітей, яке традиційно організовує івано-франківський баскетбольний клуб "Говерла" та ДЮСШ "Говерла-2003" наприкінці кожного року…

Цього року передноворічне свято зібрало дітей не тільки місцевих спортивних шкіл, але й усієї області. Зокрема у двох вікових категоріях (старші та молодші групи) у змагалося понад 200 дітей з Івано-Франківська, Калуша та Галича. Всього – 22 команди! Відтак організаторам вдалося провести дев’ять конкурсів, в яких брали участь і гравці БК "Говерла". Баскетболісти із великим задоволенням брали участь у естафетах та змаганнях, підбадьорювали дітей та допомагали їм. Моментами навіть здавалося, що вони згадали дитинство - так весело їм було.
Найбільшою несподіванкою свята стала поява Діда Мороза у виконанні темношкірого форварда "Говерли" Деміена Кінлока! Він доволі швидко увійшов у роль і порадував дітей декількома українськими висловами, на кшталт "Добрий день" чи "З Новим Роком".
За результатами змагань було визначено переможців у кожній віковій категорії. Так, у молодшій групі найспритнішими були юні баскетболісти з Калуша (тренер Л. Семенишина). За ними розташувалися команда Галича (тренер А.Мамонов) та Івано-Франківська (тренер Н. Свірідова). У старшій віковій групі не було рівних івано-франківцям під керівництвом Наталі Свірідової. Другими були калушани, а на третьому – ще одна команда з обласного центру, яку тренує Надія Калашнікова. Незважаючи на такі результати усі учасники передноворічного баскетбольного свята отримали грамоти, плакати та солодкі подарунки.
Після завершення свята діти мали можливість взяти автографи у своїх кумирів. Словом, свято вдалося на славу!

БК "Говерла"



Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.