вверх  обратно

Один з кращих гравців Естонії переходить до "Ферро"

18.11.2008

 "Ферро-ЗНТУ" підсилився гравцем збірної Естонії – в Запоріжжя з естонського "Калева" переїхав атакуючий захисник Герт Дорбек (1985, 194).

Цей сезон Герт починав в Балтійській Лізі, де в шести поєдинках нинішнього розіграшу набирав 14,7 очок за матч, робив 4,7 підбирань і 2,7 передачі. В минулому сезоні, захищаючи кольори "Таллінна", Дорбек показав себе одним з найкращих гравців чемпіонату Естонії, набираючи за гру 16,4 очки при майже 5 підбираннях.
 
В той же час "Ферро" розпрощався з двома американцями – Ронелом Вутеном і Родеріком Рейлі.
 
Якщо "Ферро" відсилає американців і підсилюється балтійцями, то "Азот" робить все навпаки – команда не стала подовжувати контракт з Аурімасом Стакенасом, натомість поповнилася двома гравцями з Детройту – до Дніпродзержинська прибувають форвард Рікі Хендерсон (1984, 205) і захисник Деметріус Грем (1985, 175). Обидва минулого сезону грали за команду університету Клеріон.

Официальный сайт УБЛ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.