вверх  обратно

"Черкаськи Мавпи" провели внутрикомандный спаринг

5.09.2008
Гравці діяли у форматі наближеному до бойового, а саме були розділені на дві команди чорних та помаранчевих, і грали повноцінний матч.
 
Розділення команди на дві не відбувалося за якимсь особливим принципом. Склади утворилися приблизно рівносильними і в кожному з них були задіяні гравці дублю.
 
“Мавпи чорні”: Козловець 5, Коядіновіч 13, Полторацький 20, Череповецький 1, Мазнєв 2, Аннєнков 15, Сокур 10, Пуповіч 19
 
“Мавпи помаранчеві”: Діксон 19, Драгойловіч 22, Коваленко 27, Ревзін 13, Лохманчук 17, Пархоменко 14

Кремезні Драгойловіч та Коваленко тішили публіку кидками згори, Діксон роздавав передачі наліво і направо, Ревзін та Лохманчук нагадали фанам, за що їх так любили в минулому сезоні – традиційні трьохи від «Мавп» минулорічного складу стали прикрасою гри, яка закінчилась з результатом 87:112 на користь помаранчевих.
До того ж, на грі були присутні гравці дитячих команд «Мавп», які досхочу нафоторгафувались з героєм дня Боббі Діксоном. Тож, не пізніше, як в понеділок, по черкаським школам розійдуться фото американця, який навряд чи підозрює про свою популярність.
 
Сам Боббі так прокоментував матч та свою гру:
«Хоч це була і тренувальна гра, ми усі старались. З допомогою таких ігор ми входимо у ритм, вчимося відчувати партнерів по команді. Нас поділили таким чином, щоб команди були рівні за силою. Я вважаю, що ми виграли тому, що були організованіше, і наша гра була більш скоординованою. На майданчику я намагаюсь читати гру. Я дивлюсь, де і як можуть зіграти і закинути мої партнери по команді і віддаю їм м’яч. Коли є можливість, то кидаю сам. От і весь секрет».
 
Тренер Володимир Холопов, щодо задач цього імпровізовано товариського матчу сказав наступне: “В цій грі головним чином ми намагалися попрацювати у захисті. Нажаль, треба визнати, що це вдалося лише частково. Гравці ще не набрали стовідсотково фізичну форму і тому ще не можуть відіграти всі 40 хвилин у необхідному темпі. Захист – це важка праця. Гравців треба постійно змінювати, але у разі гри 5 на 5, на лавці нікого не залишається. Зрозуміло, що всі задачі реально одна людина виконати не в змозі. Тому й вимагати 40 хвилин однаково рівно захищатися нелогічно.

Були проблеми у захисті індивідуальному: деякі гравці не шикувалися один в один, виникли проблеми по грі проти пикенрола. Також організація швидкого прориву у гравців в чорній формі сьогодні  була гіршою. Очевидно це йшло від першого номера, котрий власне мав це організувати.”

mavpabasket.com
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.