вверх  обратно

Владимир Гриценко: "Мы определились с приоритетами – это Суперлига"

2.06.2011

Директор ТОВ «Черкаські Мавпи» Володимир Гриценко сьогодні в Києві подав офіційну заяву на членство «Черкаських Мавп» в АБКУ «Суперліга». Разом з цим Володимир Миколайович надав цілий спектр документів про стан інфраструктури та фінансових можливостей клубу. Нагадаємо, що раніше «Черкаські Мавпи» вже подавали попередню заявку на участь в Суперлізі. За коментарями останніх подій ми звернулися до Володимира Гриценка:

«Окрім заяви на участь нашого клубу в Суперлізі нас, як потенційних новачків чемпіонату, попросили надати низку інших документів. Зокрема, це інформація про структуру клубу, фінансові параметри та стан палацу спорту, де ми маємо виступати. Всі ці документи сьогодні має переглянути директор АБКУ «Суперліга» Альгімантас Павілоніс та ознайомити з ними всіх представників президії ліги. Думаю, що ці папери також розглядатимуть на черговому засіданні президії АБКУ «Суперліга», яке має відбутися 6-го червня.

Якщо аналізувати зараз саму інфраструктуру команди, то за два роки відсутності «Черкаських Мавп» в Суперлізі вона збереглась і навіть в дечому удосконалилась. Так само це стосується оперативності і якості висвітлення самих баскетбольних подій. Приміром, якість он-лайн трансляцій навіть цього сезону у Вищій лізі була проведена на досить високому рівні, це стосується і кількості камер, і якості картинки».

– Володимире Миколайовичу, вчора на сайті ФБУ з’явилася інформація про те, що «Черкаські Мавпи» відмовилися від участі в змаганнях ФІБА Європа «Єврочеллендж». Прокоментуйте це.

– Я думаю, що це було логічне рішення. Команда зараз не сформована під певні завдання, адже на сто відсотків ми не можемо сказат,и в якій лізі виступатимемо. Якщо це буде Суперліга, то нам, насамперед, потрібно «обкататися» в цьому дивізіоні, а не розпорошуватися на безліч серйозних турнірів. Зараз ми визначилися з пріоритетами – це Суперліга, спочатку потрібно заявитися в цьому турнірі і планомірно рухатися далі

mavpabasket.com

Добавил: Mandr
35
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.