вверх  обратно

Саша Васильевич: "К седьмой игре финала готовы на сто процентов"

31.05.2011

Захисник БК «Донецьк» Саша Васільєвіч розповів про рівень готовності команди до вирішального двобою за «золото» Суперліги:

Ми розпочали підготовку до сезону ще в серпні, після чого була неймовірна кількість тренувань і матчів. Все це підвело нас до кульмінації – сьомої гри фінальної серії, до якої ми готові на 100 відсотків. Усі хлопці надзвичайно мотивовані на цей матч, тож, вважаю, що завтра все буде ОК.

У першій грі фіналу ми не впоралися з хвилюванням, адже мало хто до цього мав досвід гри у вирішальних матчах чемпіонату. Але тепер усе інакше – гравці відчули смак фінальних матчів, вони концентруються, і ніякий тиск їм не заважає. Усі будуть готові грати в завтрашньому матчі.

Нам необхідна підтримка фанів. З вересня по середину квітня ми билися заради того, щоб мати можливість провести вирішальну гру на нашому майданчику перед нашими вболівальниками. За їх підтримки шанси на перемогу лише зростають.
 

 

superleague.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.