вверх  обратно

Андре Оуэнс: "Нам хватает уверенности в себе"

30.05.2011

Захисник БК «Донецьк» Андре Оуенс поділився очікуваннями від сьомого вирішального матчу фінальної серії проти БК «Будівельник»:

У нас був шанс завершити серію позавчора в Києві, але наші невлучні кидки та втрати не дозволили нам цього зробити. Нам необхідно попрацювати над помилками й більш чітко виконати тренерські настанови в наступному матчі – тоді все буде гаразд.

Ми перебуваємо в оптимістичному настрої. Всі ми знали, що це буде довга серія: ми залишаємося командою, підтримуємо один одного. Нам вистачає впевненості в собі, тож необхідно лише все чітко виконати на майданчику.

Для нас дуже багато важить те, що ми граємо вирішальну гру на власному майданчику. У нас чудові фанати, які допомагають нам як шостий гравець. Їх підтримка та знайомі нам кошики змушують вірити, що ми все зможемо.

Зараз не відчуваю наслідків свого пошкодження. Хоч і не пам'ятаю того, що сталося (мені казали, що я рвався вийти на майданчик), зараз я готовий на 100 відсотків. Зіграв одну гру, яку ми виграли, в захисному шоломі для регбі, тож, можливо, слід і завтра в ньому зіграти.


 

superleague.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.