вверх  обратно

Стартует первый отборочный тур II чемпионата Украина по стритболу

23.05.2011

ФЕДЕРАЦІЯ ВУЛИЧНОГО БАСКЕТБОЛУ УКРАЇНИ під егідою Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту та за підтримки Федерації баскетболу України розпочинає проведення ІІ чемпіонату України 2011 р зі стрітболу серед чоловічих команд.
28 травня стартує перший відбірковий тур - м. Київ. Даний тур є відбірковим для команд м. Києва.

Початок змагань о 10.00 за адресою: пр-т. Перемоги 40 б (на спортивному майданчику Пушкінського парку).
Стартовий внесок становить 50 грн. та оплата страховки (15 грн. з чоловіка за страхування життя від нещасного випадку під час змагань).

Заявки від команд приймаються на електронну адресу uastreetball@ukr.net та безпосередньо перед початком (до заявки додається копія паспорта та ідентифікаційного коду). Початок реєстрації о 09.00
Змагання проходитимуть згідно положення про Всеукраїнські змагання зі стрітболу на 2011 р. та за офіційними правилами зі стрітболу.

До фінальних ігор ІІ чемпіонату України з кожного відбіркового туру виходять по дві найсильніші команди, які посядуть 1-2 місце.
Фінал відбудеться 30-31 липня у м. Києві.

Всі команди фіналісти отримають ігрову форму від ФВБУ. Команда чемпіон та призери чемпіонату України отримають кубки та медалі відповідних ступенів, та звання відповідно до єдиної спортивної класифікації України.

Команда чемпіон України, згідно рішення Стрітбаскет-Альянсу, буде представляти Україну на найпрестижнішому міжнародному форумі у світі, кубку європейських чемпіонів "MOSCOW OPEN 2011".

Партнери ІІ чемпіонату України зі стрітболу: NIKE, Горант, ТТТ та МакДональдз.

Докладніша інформація
www.uastreetball.org
097 - 983 - 57 - 86 Єльшов Сергій
096 - 122 - 56 - 10 Саласюк Володимир
 

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.