вверх  обратно

Черговий фарс ФБУ

24.10.2008
Ви щось чули про вчорашнє щорічне засідання Ради Федерації баскетболу України? Навряд чи, адже керівництво ФБУ спрацювало у своїх найкращих традиціях – провело захід в умовах абсолютної таємності, не анонсувавши його навіть для своїх „кишенькових” журналістів. То ж чи є сенс дивуватися, що проникнути за традиційно закриті двері (між іншим громадської організації) і дізнатись про питання на порядку денному не вдалося і представнику прес-служби УБЛ. І взагалі як тут „просочитися”, якщо „збіговисько” проходить під пильним оком близько десятка охоронців?!

Тим не менше, поява декількох настирних представників СМІ вимусила генерального секретаря ФБУ Галину Мельниченко пообіцяти, що по закінченні ради о 16.00 буде проведено брифінг, на якому озвучать головні рішення засідання. І ось настав час „Ч”, а члени президії ФБУ і не поспішали ощасливити журналістів. Натомість встигли зробити обідню перерву вже через годину сумісного спілкування. Таким чином, промайнуло ще дві години і нечисленні представники засобів масової інформації, втомившись терпіти хамську поведінку представників ФБУ (як неважко здогадатися до СМІ ніхто навіть не вийшов і не попередив про затримку і її часові проміжки), із солідарності вирішили залишити приміщення коледжу зв’язку, у якому, до речі, в очікуванні „аудієнції” Волкова і присісти ніде було...

В результаті, „підпільна” ФБУ свого домоглася, в черговий раз створивши зручний для себе інформаційний вакуум. А ввечері „нагодувала” баскетбольну громадськість надзвичайно „інформативною” новиною на своєму офіційному сайті. Цитуємо: „Сьогодні відбулося щорічне засідання Ради Федерації баскетболу України, на якому окрім іншого було визнано задовільною діяльність Федерації під керівництвом Олександра Волкова. Також в структуру ФБУ прийнято Федерацію баскетболу Чернівців”.

Отже, виявляється, що „робота” Волкова, під „чуйним” керівництвом якого стався розкол в українському баскетболі, цілком задовільна. І нічого, що громадськість до сих пір не дочекалась звіту про фінансову діяльність ФБУ, нічого страшного немає і у ключовій ролі Олександра Анатолійовича в операції „Зменшити представництво України в єврокубках”, і тим паче, навіщо згадувати, мабуть, цілком задовільний виступ національної чоловічої збірної країни у відборі до Євро-2009?...

Официальный сайт УБЛ
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.