вверх  обратно

БК "Донецк" - "Будивельник" (после матча)

20.05.2011

Хуан Едвардс

- 1-1 за підсумками двох перших матчів серії, але ви маєте перевагу за рахунок позитивних емоцій…

- Сьогодні була дуже складна гра. Ми грали практично без двох гравців, точніше – без одного, але й у Ясміна Хукіча були проблеми зі здоров’ям. Але ми згуртувалися, адже знали, що в разі другої поразки опинимося в дуже складній ситуації перед виїздом у Київ. Нам вдалося зрівняти рахунок. Чудово, що фінальна серія триватиме до чотирьох перемог, тому нам слід залишатися командою та покращувати свою гру.

- Сьогодні ви чудово грали на чужих щитах, грали з настроєм.

- Тренер сказав нам боротися, боротися до кінця. Нас знищили на щитах у попередній грі, тому ми знали, що нам потрібно це виправити, щоб залишитися у грі та мати шанси на успіх. Нам потрібно було робити все, що тільки можна було зробити, до найменших дрібниць.

- Особисто Ви були настільки сфокусовані на сьогоднішній грі, що, наскільки я знаю, двічі приїжджали до залу. Розкажіть, будь ласка, про це.
- Що (сміється), невже й Ви про це знаєте? Насправді, я й гадки не маю, як таке трапилося. Зазвичай я не лягаю так рано, а цього разу заснув, а коли прокинувся о п’ятій ранку, яскраве сонце світило мені в очі, і я злякався, що вже вечір, і я запізнююся на гру. На годиннику була п’ята, і я, не перевіривши, до полудня чи після, побіг до машини та прибув до залу о 5:30 і лише тоді зрозумів, що приїхав зарано.

- Схоже, вашій команді це дало позитивний заряд енергії…

- Це точно дало заряд сміху, можливо, дозволило дещо розслабитися. Я розповів про це дружині. Всі сміялися. Зараз уже всі знають про те, що зі мною сталося, навіть в Америці.

Саша Васільєвіч


- Що стало запорукою успіху?

- Дякую за привітання! Першу гру ми провели дуже погано. Сьогодні ж продемонстрували командний дух і набагато краще зіграли в захисті. Запорукою успіху став захист.
 
- Рахунок у серії 1-1 після двох матчів. Хто відчуватиме більший тиск у наступній грі – ви чи «Будівельник»?

- Гадаю, 50 на 50. В регулярному чемпіонаті ми виграли одну гру в Києві, одну – вдома, тому в даному випадку перевага свого майданчику особливого значення не має. Якщо будемо добре грати в захисті, то нам все буде вдаватися.

Біллі Кіс
 
- Біллі, ви здобули чудову перемогу в першому матчі. Що трапилося сьогодні?

- Суперник виграв дуже багато підбирань на нашому щиті, крім того, здалося, що вони прагнуть перемогти більше, ніж ми, хоча це дуже важко визнавати. Нам потрібно якомога швидше забути про цю гру, повернутися на свій майданчик і там перемагати.
 
- 1-1 – це позитивний для вас результат?

- Так, гадаю, те, що ми виграли один матч на виїзді та позбавили «Донецьк» переваги свого майданчика, варто розцінювати як позитивний результат. Тепер наше завдання виграти навіть не два наступні матчі, а, перш за все, найближчу гру. І далі здобувати перемоги гру за грою. Найголовніше – не панікувати. Безумовно, «Донецьк» – чудова команда з чудовим тренером, адже погана команда не може виграти 37 ігор. Але нам потрібно забути про поразку та дочекатися наступного поєдинку.
 
- «Донецьк» не впорався з тиском у першій грі, коли рахунок у серії ще не було відкрито. Чи зумієте ви за нічийного результату впоратися з тиском у першій грі на вашому майданчику?
- Я переконаний, що нам це вдасться. У нас дуже досвідчені гравці та чудовий тренер. Як я вже сказав, нам слід забути цю гру, й у наступному матчі продемонструвати більше агресії, більше енергії, що й стане запорукою успіху.

Енді Беттс
 
- Енді, рахунок у серії 1:1. Учора Ви сказали, що після другої гри Вам можна буде задати запитання, чи задоволені Ви таким результатом. Сьогодні ваша команда виглядає дуже засмученою.
- Природно, що ми засмучені, оскільки сьогодні нам показали, де раки зимують. Тому ніхто й не радіє. Подібну поразку пережити важко. Попередню гру ми виграли в «Донецька» зі ще більшою різницею в рахунку. Сьогодні ж вони стрепенулися та відповіли нам. Тепер наша черга зробити те ж саме в наступній грі. Ми ще не програли серію, і рахунок наразі лише 1-1.
 
- Енді, Ви самі передбачили, що «Донецьк» сьогодні гратиме значно краще. Чому ви виявилися до цього не готові? Принаймні, так здалося…
- Мені важко відповісти на це запитання. Слід запитати моїх партнерів. Ми знали, що суперники гратимуть значно краще, ніж у першому матчі, але вони просто задавили нас своїм захистом і працювали краще, ніж ми. Тому в наступному поєдинку нам потрібно буде грати не гірше, ніж «Донецьк».
 
- Ви виграли одну гру на виїзді, тож не повинні опускати голови.

- Можливо, завтра ми будемо краще себе почувати, але сьогодні важко залишатися оптимістом після такої поразки.

Саша Обрадовіч

- Сашо, вітаю з перемогою в цій дуже важливій грі! Що стало ключем до успіху?

- Перш за все, хочу привітати свою команду та сказати, що це була гра характеру. Мої підопічні чудово відпрацювали в захисті, й останні хвилини поєдинку – це модель саме тієї гри, яку ми повинні продемонструвати в наступних матчах. Крім того, ця модель дозволила нам показати суперникам, що ми можемо змагатися з ними, й вони не повинні скидати нас з рахунків. Обидві гри (регулярного чемпіонату) в Києві були рівними, тож я очікую, що цього разу буде так само.
 
- Ви розпочали гру зі втрати, промаху з-під кільця та «ейрболлу». Нервували через це?

- Напевно, це було продовження попередньої гри, але після цього ми знайшли свій ритм і почали грати чудовий захист.
 
- Ви чудово грали на чужому щиті…

 - Це свідчення того, що ми більше, ніж суперник, прагнули перемоги в цьому матчі.
 








supereague.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.