вверх  обратно

"Говерла" - "Ферро-ЗНТУ" (после матча)

19.05.2011

Віктор Герасимчук, гравець БК «Говерла»:
Знову далася взнаки наша «хвороба», коли ми маємо відчутну перевагу, але доводимо матч до важкої перемоги. Виграючи з різницею більш ніж 16 очок, ми знову не зуміли втримати лідерство, а влаштували «валідольну» кінцівку для вболівальників. А все тому, що здійснили багато втрат, що неприпустимо. Хоча, якщо говорити про саму гру, то ми перегравали «Ферро-ЗНТУ» практично за всіма показниками. Думаю, що в наступному матчі ми таких помилок не припустимося та зіграємо набагато краще.
 
Євген Мурзін, головний тренер БК «Говерла»:

Ми провели дві діаметрально протилежні половини матчу. В першій половині добре відіграли в захисті, гравці виконали настанови, які я давав перед початком гри. Проте у другій половині, мабуть, зарано повірили у свій успіх, адже перемагали з різницею у 18 очок. Тож розслабилися, й суперник нас мало не покарав за це. Будемо робити висновки, щоб подібне не повторилося, адже це серія за 3-4 місця, де немає місця таким помилкам. Хлопці розуміють, що на кону «бронзові» нагороди першості, тож, думаю, надалі все буде гаразд.
 
Ріккі Харіс, гравець БК «Ферро-ЗНТУ»:

«Говерла» показала дуже швидку гру в першій половині, здобувши суттєву перевагу. Втім ми не здалися й у четвертій чверті доклали максимум зусиль, аби схилити шальки терезів на нашу користь. Проте на останніх хвилинах господарі зіграли краще, ніж ми, тож перемогли.
 
Кирило Большаков, головний тренер БК «Ферро-ЗНТУ»:

У нас ситуація складалася таким чином, що ми залишилися без навчально-тренувального процесу. Крім того, низка гравців не брала участі у тренуваннях. Три на три – багато не натренуєш. Відтак на початку гри хлопці тільки шукали свою гру. Потім ніби стало легше, але «Говерла» сьогодні в багатьох епізодах була просто швидшою за нас і набагато цупкішою. І це врешті-решт усе ж таки визначило долю переможця. Мені дуже не сподобалися дії нашого першого номера Мейса, який провалив останні дві атаки. Вони взагалі пройшли не за моїми настановами. Але це вже друге питання. Все ж таки «Говерла» була трохи кращою.

superleague.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.